uganka.gif

Miselnice

Ko padeš v vodo, se nase jezi, ne na potok.
(Korejski pregovor)

Obvestila in novice
REZULTATI NAGRADNEGA NATEČAJA ZA LOGOTIP PROGRAMA KAPLJICE ZNANOSTI
Nagradni natečaj za logotip programa KAPLJICE ZNANOSTI je bil namenjen učencem in dijakom. Izbirali smo logotip, ki najbolje predstavlja dva ključna elementa programa: vodo in znanost. Zmagovalni logotip bo upodobljen na spletni strani programa ter natisnjen na plakatih projekta.
Na naš naslov je prispelo 86 izdelkov. Nagradili smo tri izdelke, ki so po izboru komisije najbolje ujeli bistvo programa.

Nagrajeni logotipi so:

• Katka Špiclin Kodelič, OŠ Ivanjkovci, 1. nagrada
• Jana Bahun, OŠ Cerknica, 2. nagrada
• Anamarija Čuden, OŠ Polhov Gradec, 3. nagrada

Preberite več...
 
NAGRADNI NATEČAJ KAPLJICE ZNANOSTI JE ZAKLJUČEN!
V mesecu novembru 2008 je potekal nagradni natečaj za logotip programa Kapljice znanosti in natečaj risb na temo "Življenje v vodi".

Prejeli smo preko 500 izdelkov (risb in predlogov za logotipe) učencev in dijakov iz vseh koncev Slovenije. Vaš izjemen odziv nas je zelo razveselil in presenetil. Komisiji bosta ocene podali prihodnji teden, do 5. decembra 2008. Zmagovalni izdelki bodo predstavljeni na naši spletni strani.
 
Pedagoška delavnica Kapljice znanosti V Moravskih Toplicah
V ponedeljek, 6. oktobra 2008 smo v okviru EVROPSKE KONFERENCE O EVRAZIJSKI VIDRI (Lutra lutra) 2008 izvedli posvet oziroma pedagoško delavnico Kapljice znanosti za študente biologije in učitelje, ki jih zanima vzgojno-izobraževalno delo na področju varstva vodnih ekosistemov in trajne rabe vodnih virov.
Preberite več...
 
Kapljice znanosti
Petek, 12.09.2008 na Gospodarskem razstavišču.
Predstavitev projekta Kapljice znanosti na srečanju koordinatorjev slovenskih ekošol.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 28 od 28